All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

957fc2bf 188b 46dc ad91 708d403a4254 1

Gemeente (crisis) opvang woonunits

Wij leveren moderne op maat gemaakte woonunits voor (crisis) opvang voor Oekraïense vluchtelingen

Vanaf € 49.999.-

  Esthetisch
  Een modern design
  Een stijlvolle afwerking

All
units

Snel, efficient en betaalbaar

Bent u op zoek naar snelle en betaalbare woonunits voor crisisopvang van vluchtelingen of migranten? All units levert binnen enkele weken woonunits voor vluchtelingen uit voorraad en binnen 10 weken zelfs migranten woningen op maat. 

De woonunits hebben een stijlvol en modern exterieur om weerstand van omwonenden te beperken en duurzaam gebruik in de hand te werken. Het interieur is praktisch ingericht om de ruimte optimaal te benutten en de bewoners van alle woongemakken te voorzien in de compacte ruimte.

PHOTO 2022 04 12 11 13 02
cd02cb7d 95a9 4376 ab59 8d2e94881761

Een warm welkom!

Onze opvang units voor vluchtelingen zijn een goedkope, snelle en duurzame oplossing voor de grote instroom aan vluchtelingen en migranten. De units zijn verplaatsbaar, zijn geschikt voor gebruik van langere periodes en bieden gezinnen privacy en onderdak dat geschikt voor alle seizoenen.

Asielzoekers woonunits

All-Units.nl heeft uitgebreide expertise en ervaring in het leveren van woonunits voor asielzoekers. We begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen waarmee asielzoekers worden geconfronteerd en bieden oplossingen die voldoen aan hun eisen. Onze deskundige teams staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces en ervoor te zorgen dat u de meest geschikte woonunits krijgt.

Het verstrekken van een mooie permanente woning aan asielzoekers speelt een belangrijke rol bij hun welzijn en integratie. Een comfortabele en veilige huisvesting biedt asielzoekers een gevoel van stabiliteit en maakt het gemakkelijker voor hen om zich aan te passen aan hun nieuwe omgeving. 

Het bieden van een plek waar ze zich thuis voelen, helpt bij het opbouwen van vertrouwen en het bevorderen van een positieve mindset, wat cruciaal is voor een succesvolle integratie in de samenleving.

 

8f035f02 bf55 47bc aabd 7e190f55b6cd

Woonunits voor asielzoekers

Binnen enkele weken geleverd

Informatie
Aanvragen