All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Kantoorunit bouwterrein

Nood kantoor

Op zoek naar een nood kantoor?

Vanaf € 14950.-

  Snel leverbaar
  Representatief
  Stijlvolle afwerking

All
units

Snel, simpel en goedkoop

Een nood kantoor is een snelle en goedkope ruimteoplossing, waarbij u gebruik blijft maken van uw eigen terrein. Dit scheelt in kosten én scheelt u een hoop werk. All Units levert in enkele weken uw nieuwe nood kantoor! Zowel casco als volledig aangekleed met alle opties die u maar kan bedenken, zoals een keuken, wc of volledig ingericht kantoor. Ideaal tijdens een verbouwing of bij plotseling ruimtegebrek door groei.

Computerbureau unit
Workspace unit

Aangename werkomgeving

Is uw bedrijf ineens uit uw bedrijfspand gegroeid, maar heeft u nog geen vervangend of extra pand gevonden? All-units levert in slechts enkele weken tijd een passende tijdelijke ruimtevoorziening. Zo kunt u rustig verder groeien, zonder last te hebben van ruimtegebrek in uw bedrijfspand. Een extra kantoorruimte, een grote kantine of een externe opslagruimte voor uw voorraden. Wij zorgen er voor dat al uw ruimtegebrek wordt opgevangen, als tijdelijke of permanente oplossing voor uw groeipijnen. Zo kunt u snel verder gaan met wat u het liefste doet!

nood kantoor tijdens verbouwing

Tijdens een verbouwing aan uw bedrijfspand wilt u waarschijnlijk gewoon door kunnen gaan met uw zaken. U wilt klanten kunnen ontvangen, uw personeel een werkplek bieden en er zelf ook nog warmpjes bij zitten. Dat betekent dat u een representatieve ruimte zoekt met een prijs die past bij een tijdelijke ruimte. Het is immers niet een pand waar u lang gebruik van zult maken. Een oplossing kan zijn om een tijdelijke ruimte te huren. Maar van de gemiddelde huurprijs van een kantoorruimte wordt u niet altijd gelukkig. Een kantoor unit biedt een alternatief. Als tijdelijke huurruimte op uw eigenterrein? Of kiest u er met onze lage tarieven voor om de ruimte te kopen en later nog eens flexibel, op een andere manier in te zetten?

560 x 320 nr. 1 scaled
6x3 all units 3 scaled
Kantoorruimte aan huis

Informatie aanvragen

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?