All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Mantelzorgunit2

Noodwoning

Luxe en moderne noodwoning

Vanaf €24.950,-

All
units

Kant-en-klaar geleverde noodwoning

Door verbouwing, brand of onvoorziene omstandigheden op zoek naar een huurwoning of noodoplossing? Bij All Units maken we prachtige Tiny houses, die kant-en -klaar geleverd worden en van alle gemakken zijn voorzien. Zoals een fijne keuken, een lichte woonkamer, een badkamer met douche en toilet, climate control en iedere optie die u daar nog aan toe wilt voegen! 

Zo kunt u tijdens een verbouwing bijvoorbeeld gemakkelijk en comfortabel in uw eigen achtertuin blijven wonen. Lekker dicht bij uw project, in uw vertrouwde omgeving en zonder op zoek te hoeven gaan naar een dure huurwoning!

20221012 144332

Noodwoning kopen bij All-Units

Een woonunit noodwoning kopen is een ideale oplossing in situaties waar directe bewoning noodzakelijk is. Bijvoorbeeld als gevolg van een natuurramp, brand of tijdens een verbouwing. 

 

Een noodwoning kopen is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet. Bij All-Units vinden we het daarom belangrijk dat je de kwaliteit en service krijgt die jij verwacht. Alle noodwoningen worden op maat gemaakt en snel geleverd en geplaatst. Daarnaast zijn alle noodwoningen mobiel en dus makkelijk verplaatsbaar.

 

Zo heb je de flexibiliteit hebt om de woning te verplaatsen wanneer je maar wilt. All-Units zorgt ervoor dat je in deze uitdagende tijden toch een veilige en comfortabele plek hebt om te wonen. Onze experts staan altijd voor je klaar om je te begeleiden en adviseren bij jouw kopen van jouw noodwoning.

Modern en luxe interieur van een noodwoning van All-Units
Luxe woonkamer chalet

Direct leverbaar

Wij ontwerpen al onze noodwoningen samen met u. Daarom past een (gebruikte) noodwoning altijd in uw tuin of op het beoogde terrein én past u bovendien met uw huishouden ook altijd gemakkelijk in de noodwoning. Onze noodwoningen zijn zowel te koop als te huur en in slechts een paar weken bij u geleverd. 

Voor gemeenten leveren wij ook noodwoningen en tiny houses als tijdelijke of permanente oplossing voor woningtekort voor bijvoorbeeld studenten, zorgwoningen of vluchtelingen.

Noodwoning te huur

Noodwoningen dienen als snelle en praktische oplossing voor tijdelijke huisvesting. Hierbij begrijpen we dat flexibiliteit van belang is. Daarom bieden we bij All-Units.nl ook noodwoningen te huur aan, perfect voor noodsituaties waarin directe tijdelijke huisvesting nodig is. Onze kant-en-klare woonunits zijn de ideale keuze wanneer je snel een veilige en comfortabele plek nodig hebt om te wonen.

Een tijdelijke woonunit huren biedt veel voordelen. Deze prefab noodwoningen zijn direct beschikbaar en volledig uitgerust, waardoor je je nergens zorgen over hoeft te maken. Of je nu te maken hebt met een natuurramp, renovatiewerkzaamheden aan je huis, of een andere onverwachte situatie, onze noodwoningen zijn de perfecte tijdelijke oplossing. Zo zit je na afloop ook nergens aan vast!

 

Uniek aan onze noodwoningen

4P4A2889

Van idee naar Noodwoning

Direct geleverd

Informatie aanvragen

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?