All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

gastenverblijf all units

Gastenverblijf en-/of B&B aan huis​

Wij leveren luxe en moderne op maat gemaakt gastenverblijf.

Vanaf € 34.999.-

All
units

Bed & breakfast aan huis

Wilt u een gastenverblijf of bed and breakfast aan huis of op locatie beginnen? All-Units helpt u met het verwezenlijken of uitbreiden van uw droom door het leveren van kant en klare units die u direct in gebruik kunt nemen als gastenverblijf of B&B. 

Zo kunt u snel verder groeien en bent u niet onnodig tijd kwijt aan het bouwwerkzaamheden, maar kunt u doen wat u het liefste doet!

PHOTO 2022 04 12 11 13 02
Gastverblijf unit

Gastvrije sfeer

Onze prachtige gastenverblijven kunnen volledig ingericht en klaar voor gebruik worden geleverd. Onze units worden met aandacht voor detail en optioneel een stijlvol interieur geleverd, daardoor is deze unit een comfortabele en aantrekkelijke omgeving voor uw gasten. 

Onze ervaring en expertise in deze markt zorgt ervoor dat wij een warme en gastvrije sfeer kunnen creëren, zodat uw gasten zich snel thuis zullen voelen in uw gastenverblijf of B&B.

 

Gastenverblijf aan huis

Met een gastenverblijf kunt u uw gasten een comfortabele en privéruimte bieden. Of het nu gaat om familieleden, vrienden of zelfs huurders, een gastenverblijf zorgt voor een warm welkom en een aangename verblijfservaring. Uw gasten zullen zich gewaardeerd en verzorgd voelen in hun eigen privéruimte.

Een gastenverblijf kan bovendien multifunctioneel zijn. Naast het gebruik als tijdelijke accommodatie voor gasten, kan het ook dienen als een privéruimte voor uw kinderen, een thuiskantoor, een hobbyruimte of zelfs als een bron van extra inkomsten door verhuur. Het biedt u flexibiliteit in het gebruik van de ruimte, afhankelijk van uw behoeften.

afb65531 da67 4ce6 bb29 7ae72f9fe9ef 1

Vergunningen en regelgeving: Controleer bij je gemeente welke vergunningen nodig zijn om een B&B te starten. Er kunnen specifieke regels en voorschriften zijn waaraan je moet voldoen, zoals brandveiligheid, geluidsnormen en parkeermogelijkheden.

Ruimtelijke indeling: Denk na over de indeling van je B&B. Zorg voor voldoende privacy voor zowel jezelf als je gasten. Overweeg aparte ingangen en privébadkamers. Wij kunnen hierin adviseren.

Comfort en voorzieningen: Investeer in comfortabele bedden en kwalitatief goed linnengoed. Bied basisvoorzieningen zoals Wi-Fi en televisie.

Verzekering: Sluit een passende verzekering af die dekt tegen mogelijke schade of aansprakelijkheid die kan ontstaan door het runnen van een B&B.

Financieel beheer: Houd een duidelijke administratie bij van je inkomsten en uitgaven. Overweeg om een aparte zakelijke rekening te openen.

 

B&B aan huis, waar op letten?

Een B&B (Bed & Breakfast) aan huis beginnen is een geweldig idee om je ruimte optimaal te benutten en wat extra inkomen te genereren. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je dit idee tot leven wilt brengen?

 

Nikki12

Laat uw gasten zich snel thuis voelen

Een gastenverblijf is binnen enkele weken geleverd

Uniek aan onze gastenverblijven

4P4A2889

Informatie
Aanvragen