All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

PHOTO 2022 04 12 11 13 02

Prefab woonunits of Containerwoning

Wij leveren luxe en moderne op maat gemaakte prefab woonunits.

Vanaf € 34.999.-

  Esthetisch
  Een modern design
  Een stijlvolle afwerking

All
units

Prefab woonunit

Bent u opzoek naar een prefab woonunit of containerwoning? All-Units levert goedkope en duurzame kwaliteitsunits die multifunctioneel inzetbaar zijn. De prefab woonunits worden als één geheel bij u geplaatst en blijven daardoor gemakkelijk verplaatsbaar en hebben een lange levensduur. Hierdoor blijft een containerwoning een duurzame oplossing voor zowel uw tijdelijke als permanente huisvestigingsproblemen.

6ed62151 11de 426a 9923 58f77f4a6777
Arbeidsmigranten woningen 1 scaled

Containerwoning

Dus of je op zoek bent naar een compacte woning voor een klein budget, een directe oplossing voor tijdelijke huisvesting of een duurzame verplaatsbare woning, onze prefab containerwoning heeft het allemaal te bieden! Ontdek de voordelen en mogelijkheden die onze containerwoningen te bieden hebben in een vrijblijvend gesprek. Wij begeleiden je graag in het creëren van een comfortabele leefruimte die past bij uw woonwensen.

Multifunctionele woonunit

Wij bieden een breed scala aan multifunctionele woonunits die voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren. Van basisvoorzieningen of een luxe woonunit met moderne faciliteiten, je vindt het bij ons.

Al onze woonunits zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om langdurig gebruik te garanderen. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en streven ernaar om onze klanten alleen de beste kwaliteit te bieden.
Bovendien begrijpen wij dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkopties aan om ervoor te zorgen dat je woonunit perfect aansluit bij je wensen en specificaties.

e4b1b87e 1ab5 4fb9 9b77 c6508a6d09dd

Compacte woning voor een klein budget

Binnen enkele weken geleverd

Informatie
Aanvragen