All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Unitgebouw bouwterrein

Bouwkeet

Voor iedereen de juiste luxe verplaatsbare bouwkeet

Vanaf € 19950.-

Bouwkeet kopen,
een goede fundering voor uw bouwplaats

Een bouwkeet is een belangrijk onderdeel op vrijwel elke bouwplaats. Deze multifunctionele ruimte vormt het centrale punt van uw bouwplaats. Deze kan dienen als ruimte voor overleg, om belangrijke gereedschappen en documenten veilig op te slaan of om gezellig te lunchen en een warme bak koffie te drinken met het team.

Bij All-Units.nl denken we graag met u mee, om uw ideale bouwkeet te ontwerpen en fabriceren. We bieden bouwketen op maat en prefab bouwketen. 

We bieden zowel prefab bouwunits als bouwunits op maat. Bij All-Units denken we graag met u mee om uw ideale bouwunit te ontwerpen en fabriceren. Denk bijvoorbeeld aan een praktische kleine bouwunit, luxe bouwunit, een mobiele bouwunit of een luxe bouwkeet met meerdere kantoren en lunchruimte. 

De bouwunits worden binnen enkele weken op de door u gewenste locatie geleverd en blijven ook na plaatsing gemakkelijk te verplaatsen. Zo kunt u uw bouwkeet gemakkelijk hergebruiken op een ander bouwterrein of voor andere doeleinden.

Kantoor unit bouwplaats

Prefab bouwkeet

Onze prefab bouwketen zijn ontworpen voor direct gebruik en bieden een snelle oplossing voor uw bouwplaats. Deze kant-en-klare eenheden zijn gemakkelijk en snel plaatsbaar en volledig in te richten volgens uw wensen. Onze prefab bouwketen zijn vragen erg weinig onderhoud. Deze zijn namelijk gemaakt van stevige materialen. Hierdoor gaan de units lang mee en zijn ze zeer geschikt om bijvoorbeeld bouwmaterieel in op te slaan.

Bouwkeet op maat

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw bouwplaats? Dan zijn onze op maat gemaakte bouwketen iets voor u. All-Units.nl biedt u de flexibiliteit om uw bouwkeet volledig zelf te ontwerpen, zowel van binnen als van buiten. Of het nu gaat om extra ramen, een extra ruimte of specifieke afmetingen, wij zorgen ervoor dat uw bouwkeet perfect aansluit bij uw eisen.

Bouwkeet huren

Als u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing voor uw bouwplaats, dan is een bouwkeet huren een goede optie. All-Units.nl biedt verschillende verhuurmogelijkheden voor bouwketen. Zo zit u tijdens uw bouwproject lekker warm, maar na afloop van uw nergens aan vast. 

Als u op zoek bent naar een goede tijdelijke oplossing voor uw bouwplaats, dan zou een schaftwagen van All-Units precies kunnen zijn waar u naar op zoek bent.

van idee naar bouwkeet

Binnen enkele weken

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?