All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Werkruimte unit

Vergader & trainingsruimte

Bent u op zoek naar een vergader & trainingsruimte?

Vanaf € 19950.-

  Productief
  Flexibel inzetbaar
  Stijlvolle afwerking

All
units

Optimaal functioneren

Wilt u op uw eigen terrein of op een unieke locatie vergaderen? Of bent u op zoek naar een praktische, flexibel inzetbare en verplaatsbare trainingsruimte? Wij hebben ongetwijfeld de ruimte die bij u past. Wij ontwerpen uw vergader- of trainingsruimte namelijk samen met u. Zodat al uw wensen gerealiseerd worden en alle functionaliteiten waarover u graag beschikt aanwezig zijn. Onze units hebben standaard een luxe en moderne uitstraling en beschikken over 3 grote raampartijen. Zo creëert u makkelijk een fijne en sfeervolle omgeving, waarin u en uw klanten en collega’s optimaal functioneren. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, van inrichting en interieur tot voorzieningen als toiletten, stopcontacten en alles wat u verder nog toe wilt voegen. 

Eettafel unit
Unit met uitzicht

Een blikvanger

De ruimte wordt kant-en-klaar voor u geleverd op locatie en blijft verplaatsbaar. Zo kunt u de unit dus ook op andere locaties en dependances hergebruiken of inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijke plaatsing in een inspirerende omgeving, om uw klanten of medewerkers een unieke ervaring te bezorgen. Zoals in een natuurgebied, op het water of aan het strand. Dat is nog eens iets anders dan een standaard vergadering in een business center!
Onze luxe units zijn multi-inzetbaar voor bijvoorbeeld: vergaderingen, lezingen, presentaties, informele bijeenkomsten, trainingen en recepties op uw terrein of locaties naar keuze!

van idee naar vergaderbaar

Informatie aanvragen

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?