All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

2b1d2093 c95d 4482 9e98 c803958c1620

Huisvesting arbeidsmigranten

Wij leveren moderne woonunits voor arbeidsmigranten volgens SNF normering.

Vanaf € 39.450.-

All
units

Huisvesting arbeidsmigranten

Bent u voor uw buitenlandse collega’s op zoek naar tijdelijke of langdurige arbeidsmigranten huisvesting? Als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid in huisvesting voor arbeidsmigranten, heeft All-Units.nl de woonunit waar u naar op zoek bent. 

Arbeidsmigranten vormen een essentiële pijler van de Nederlandse arbeidsmarkt, en veilige en comfortabele huisvesting is duurzame oplossing die meegroeit met uw bedrijf. 

Bij All-Units.nl vinden we het belangrijk om aan iedereens wensen en woonbehoeften te kunnen voldoen. Wij leggen de focus op kwaliteit. De huisvesting voldoet dan ook aan de SNF-norm voor arbeidsmigranten huisvesting en is, naast een praktische en snelle oplossing, ook erg comfortabel voor de bewoners.

 
PHOTO 2022 04 12 11 13 02
957fc2bf 188b 46dc ad91 708d403a4254

SNF Norm

Bij All-Units.nl zijn we trots op het feit dat al onze woningen voldoen aan de strenge eisen van de SNF (Stichting Normering Flexwonen) norm. De SNF-norm waarborgt dat de huisvesting voor arbeidsmigranten van hoge kwaliteit is en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Door te voldoen aan de SNF-norm tonen wij onze toewijding aan het welzijn en comfort van de arbeidsmigranten die in onze woningen verblijven. Dit betekent ook dat bedrijven die met ons samenwerken, erop kunnen vertrouwen dat hun werknemers in goede handen zijn.

Woningen arbeidsmigranten

Bij All-Units.nl streven we ernaar om huisvesting van de hoogste kwaliteit te bieden. Onze woningen zijn zorgvuldig ontworpen en gebouwd om comfort en gemak te garanderen voor arbeidsmigranten. 

We zorgen voor goed geïsoleerde, ruime en goed verlichte woningen, voorzien van moderne voorzieningen en faciliteiten.

Door te investeren in een aangename woonomgeving geven we werknemers een plek waar ze kunnen ontspannen en zich thuis kunnen voelen.

De tijdelijke woonunits variëren in grootte van 21 tot 50m2, waardoor u voor iedere woonbehoefte en locatie de juiste woonoplossing op maat kan bieden. 


18194cd6 2985 4c15 9b59 82b89ab344fb
957fc2bf 188b 46dc ad91 708d403a4254

Mobiele woonunits voor arbeidsmigranten

Ben je op zoek naar de ideale huisvesting voor arbeidsmigranten? Bij All-units begrijpen we dat comfort en kwaliteit voorop staan. Daarom bieden we woningen met een moderne inrichting én afwerking die jouw verwachtingen zullen overtreffen. Geen zorgen over lange wachttijden, want onze units worden snel geplaatst en zijn direct klaar voor gebruik.

Het unieke aan onze huisvesting? Ze zijn mobiel! Dit betekent dat je ze kunt verplaatsen wanneer dat nodig is. En heb je specifieke wensen of eisen? Geen probleem! Wij maken de woning op maat voor je.

Wat onderscheidt ons nog meer? Onze service en garantie zijn on point. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Bovendien voldoen al onze woningen aan de SNF norm, waardoor je zeker weet dat je kiest voor kwaliteit en veiligheid.

Uniek aan onze arbeidsmigranten woningen

4P4A2889

Woonunits conform SNF normering voor arbeidsmigranten

Binnen enkele weken geleverd.

Informatie
Aanvragen