All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Kermis munten unit

Festival en kermis

Wij leveren luxe en moderne verplaatsbare units

Vanaf € 19950.-

  Duurzaam
  Publiekstrekker
  Opvallend design

All
units

Ik heb het op jou gemunt

Een festival of kermis is voor velen van haar bezoekers het hoogtepunt van de zomer. Er hangt een bijzondere sfeer en door het decor en de aankleding waant de bezoeker zich voor even in een hele andere wereld. Alles moet dus op en top geregeld zijn om uw bezoekers de tijd van hun leven te bezorgen. 

Munten festival unit
Festival munten unit

Uitmuntend

Zo heeft u bijvoorbeeld voldoende sanitaire gebouwen nodig zodat uw bezoekers fris voor de dag kunnen komen en uw bezoekers niet klagen over lange rijen voor de Wc’s. Maar ook een veilige afsluitbare ruimte voor de muntverkoop en kassa’s, zodat uw collega’s veilig en ongestoord hun werk kunnen doen. 

Én natuurlijk een schone en aangename EHBO ruimte met climate control om uw bezoekers snel weer op de been te helpen als ze even oververhit zijn van het feesten. Kortom bij ons vindt u al uw verplaatsbare festival ruimtes. Met én zonder wielen, volledig zelf in te richten én in te delen, te huur én te koop en natuurlijk met een binnen én buitenkant die perfect binnen uw festivalsfeer past.

Ontwerp uw kassa unit.
Aantrekkingskracht draagt bij aan meer omzet.

Munt verkoop

Op evenementen en festivals wordt vaak gewerkt met consumptiemunten. Het huren of kopen van een kassa unit is dan noodzakelijk om uw muntverkoop veilig en gemakkelijk plaats te laten vinden. Vanwege ons onvoorspelbare klimaat wilt u natuurlijk dat uw medewerkers, de kaartjes/munten en het ontvangen geld veilig én droog zijn, een muntverkoop unit is daarom een uitstekende oplossing om zowel uw geld als uw medewerker een veilig en weer-proof onderkomen te bieden.
Muntenverkoop units zijn er in verschillende maten. Zo bieden wij units aan met één verkoopraam en units met meerdere verkoopramen. De muntenverkoop units zijn eventueel ook naast elkaar te plaatsen.

Sanitaire units

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire ruimtes… misschien wel de grootste afknapper van menig evenement of festival. De ruimtes zijn vaak overvol en zien er simpelweg aftands uit. Hierdoor gaan uw gasten automatisch minder goed met uw sanitaire voorzieningen om en zien uw Wc’s en douches er al snel uit als een vieze bende. Bij All Units vindt u een ruim aanbod aan sanitaire oplossingen, die u helemaal zelf kan samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld een strakke moderne ruimte die optimaal benut wordt met een optimaal aantal wc’s of wilt u een strakke frisse doucheruimte met aangename verstelbare douches?

Onze sanitaire ruimtes zijn gemakkelijk te verplaatsen en aan te sluiten op iedere nutsvoorziening en riool. Ook zijn onze sanitaire ruimten volledig zelf samen te stellen, in te delen, in te richten en aan te kleden van zowel binnen áls buitenkant. Door middel van ons modulaire systeem zijn onze sanitaire units ook gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Zo gaat u van veredelde Dixi naar nooit meer sanitaire frictie.

Informatie
Aanvragen