All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Gastverblijf unit

Praktijk aan huis

Multifunctionele praktijk aan huis

Vanaf € 14950.-

All
units

Kant en klare praktijkruimte aan huis

Bent u opzoek naar een tijdelijke praktijkruimte, praktijkruimte aan huis of een snelle en goedkope kant-en-klare praktijkruimte? Dan hebben wij precies wat u zoekt! 

Een praktijkruimte heeft voor iedereen een andere functie, daarom stellen wij samen met u een ruimte samen die naadloos aansluit aan uw wensen en behoeften. Door middel van tussenwanden en modulaire oplossingen is de ruimte flexibel en praktisch in te delen. 

Of u nou op zoek bent naar een ruimte om uw schoonheidssalon aan huis naar uit te breiden of een ruimte nodig heeft voor uw fysiotherapie praktijk met grote oefenzaal, receptie en wachtruimte. Daarnaast kunt u ook denken aan een fitnessruimte, nagelstudio of kapsalon aan huis.

61003c4c 52ae 4616 89d1 30bf90facc14
Keuken

Tijd voor een volgende stap?

All Units heeft voor iedere praktijk en praktijklocatie een passende ruimte, zowel te koop als te huur. Alle basisvoorzieningen zoals water, stroom en constante warmtepomp worden in de unit geïnstalleerd, maar ook de inrichting en uw apparatuur kunnen wij inbouwen in uw praktijklokaal.

Zo heeft u nergens omkijken naar en heeft u in een handomdraai een professionele en representatieve werkruimte voor uw praktijk.

Ingedeeld, ontworpen en ingericht naar uw eigen wensen en dus volledig passend bij de uitstraling en functie van uw praktijk. Én niet te vergeten met een mooi exterieur, zodat uw onderneming aan huis geen afbreuk doet aan uw eigen woning of uitzicht.

560 x 320 nr. 1 scaled
6x3 all units 3 scaled
Kantoorruimte aan huis

Is een praktijkruimte aan huis aftrekbaar?

Wil je de kosten van je thuiskantoor aftrekken? Dat kan, maar er zijn wel wat voorwaarden. Jouw thuiskantoor moet namelijk ‘zelfstandig’ zijn om in aanmerking te komen. Wat betekent dat?

Stel je voor: je zou de ruimte aan iemand anders kunnen verhuren omdat het een eigen ingang, toilet en aparte energievoorziening heeft. In dat geval mag je de kosten aftrekken. Simpel gezegd, als je thuiskantoor echt als een losse eenheid functioneert, zit je goed.

Chalet bouw Nederland9

Uniek aan onze units

4P4A2889

Goed idee? Doe er iets mee!

Binnen enkele maanden geleverd

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?