All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

560 x 320 nr. 1

Directiekeet

Op zoek naar een luxe en moderne verplaatsbare directiekeet?

Vanaf € 19950.-

  Esthetisch
  Een modern design
  Een stijlvolle afwerking

All
units

Directie keet kopen,
voor al uw bouwprojecten

Op zoek naar een representatieve en verplaatsbare directiekeet voor uw bouwprojecten? Bij All-Units.nl hebben we de perfecte oplossing voor u. Onze directieketen zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een uitvoerderskeet wilt kopen of huren, wij bieden flexibele en duurzame opties die passen bij uw wensen. 

Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige directieketen. Deze worden in slechts enkele weken gebouwd, geleverd en geplaatst. Onze units zijn standaard voorzien van alle basisbenodigdheden zoals water en stroomaansluitingen, grote ramen met dubbelglas en climate control voor een optimaal werkklimaat. Alle units zijn flexibel inzetbaar, gemakkelijk verplaatsbaar en vervaardigd uit stevige materialen. Zodat u jarenlang plezier heeft van uw directiekeet. 

61003c4c 52ae 4616 89d1 30bf90facc14
Keuken

Directiekeet huren,
flexibel en duurzaam

Bij All-Units.nl begrijpen we dat flexibiliteit van cruciaal belang is in de bouwsector. Daarom bieden wij de ook de mogelijkheid om directieketen te huren. Hiermee maken we onze directieketen zijn niet alleen flexibel, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Als u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing voor uw bouwproject, is het huren van een directiekeet de juiste keuze.

Onze directieketen zijn beschikbaar voor zowel korte- als langetermijnverhuur, afhankelijk van uw behoeften. Of het nu gaat om een grote bouwplaats of een kleiner project, we hebben de juiste directieketen voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over directiekeet prijzen en beschikbaarheid. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale oplossing.

van idee naar directiekeet

Binnen enkele maanden

Informatie aanvragen

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?