mantelzorgwoning mantel zorg woning mantelzorgwoningen mantelzorg woning mantelzorgwoning prijzen mantelzorgwoning bouwen pre mantelzorgwoning regels mantelzorgwoning mantelzorgwoning vergunningvrij mantelzorgwoning vergunningsvrij mantelzorg verklaring mantelzorgunits mantelzorg unit mantelzorgwoning regels

Mantelzorg woning

Wij leveren luxe en moderne verplaatsbare mantelzorgwoningen

  Esthetisch
  Een modern design
  Een stijlvolle afwerking

All
units

(pre)- mantel zorg woning

Zorgeloos wonen en genieten dicht bij uw familie of vrienden. Onafhankelijk van verpleging en in uw eigen vertrouwde omgeving. In een mantelzorgwoning kan het allemaal. Onze zorgwoningen worden op maat gemaakt en ontworpen aan de hand van jouw wensen. Daardoor voelt een mantelzorgwoning al lang niet meer als een bijgebouw in de tuin, maar als een woning die van alle gemakken is voorzien. Onze maatwerk mantelzorgwoningen worden ontworpen om ‘the test of time’ te kunnen weerstaan. Niet alleen qua bouwmaterialen en duurzaamheid, maar ook in de eventuele veranderingen op het gebied van mobiliteit. Zo denken wij bijvoorbeeld na over rolstoeltoegankelijkheid en antislip badkamers. Zo weet u zeker dat u jaren kunt genieten van een zorgwoning op maat. Een zorgwoning is namelijk vaak een pre-mantelzorg investering die wordt gedaan voordat mantelzorg of andere zorg aan de orde is. Zo heeft u extra lang de tijd om te genieten van uw (klein-) kinderen, vrienden of andere geliefden in uw directe omgeving. 

mantelzorgwoning mantel zorg woning mantelzorgwoningen mantelzorg woning mantelzorgwoning prijzen mantelzorgwoning bouwen pre mantelzorgwoning regels mantelzorgwoning mantelzorgwoning vergunningvrij mantelzorgwoning vergunningsvrij mantelzorg verklaring mantelzorgunits mantelzorg unit
72m2 floorplan

72m2 woonoppervlakte

Wilt u op termijn meer of juist minder privacy? Dan verplaatst uw mantelzorgwoning gewoon met u mee. Onze mantelzorgwoningen worden namelijk kant-en-klaar geleverd en blijven door het ijzersterke frame en slimme design gemakkelijk verplaatsbaar.

Woning voor Pre-mantelzorg

Met het programma ‘Langer Thuis’ stimuleert de Nederlandse overheid ontwikkelingen om (toekomstige) ouderen zoveel mogelijk kwaliteit van leven te garanderen. Pre-mantelzorgwoningen zijn hier een goed voorbeeld van. Veel gemeenten lopen echter nog achter op dit programma en hebben (nog) geen beleid ontwikkeld voor pre-mantelzorg. Om toch een pre-mantelzorgwoning te realiseren en voorbereid de toekomst in te gaan moet er een traject worden opgestart richting uw gemeente. Onze experts weten door hun ervaring voor u het juiste traject te volgen en u te ontzorgen.  

mantelzorgwoning mantel zorg woning mantelzorgwoningen mantelzorg woning mantelzorgwoning prijzen mantelzorgwoning bouwen pre mantelzorgwoning regels mantelzorgwoning mantelzorgwoning vergunningvrij mantelzorgwoning vergunningsvrij mantelzorg verklaring mantelzorgunits mantelzorg unit mantelzorgwoning regels
87 m2 Floorplan

87 m2 woonoppervlakte

van idee naar realisatie tot 100m2

Volledig ontzorgd

Als experts in (pre)mantelzorgwoningen nemen wij u graag al het werk uit handen. Van het voortraject met mogelijke vergunningsaanvraag bij gemeenten tot het maken van technische tekeningen, transport, plaatsing en installatie wij verzorgen het gehele traject met de grootste zorg en aandacht. Wij plaatsen en installeren onze mantelzorgwoningen binnen één of enkele dagen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe woning. Zelfs over uw energierekening hoeft u zich geen zorgen te maken. Een All-Units mantelzorgwoning is namelijk uitstekend geïsoleerd, is voorzien van triple glas ramen en is gebouwd om zelfs de strengste winters te weerstaan. De zorgwoningen kunnen indien gewenst ook worden voorzien van zonnepanelen.

Alles draait om Maatwerk

Mantelzorg woningen zijn in iedere maat en smaak te ontwerpen en hebben een maximale hoogte van maar liefst 3,90 m. Er zijn vele extra opties en slimme oplossingen voor kleine ruimtes waarmee u uw zorgwoning een fijn thuis kan maken. Denk bijvoorbeeld aan: vloerverwarming, functionele wasruimtes, inbouwkasten en lichtstraten. Door bijvoorbeeld een terras of vlonder toe te voegen aan jouw zorgwoning creëert u in een handomdraai een heerlijk thuis, dat aan zal voelen als een luxe vakantieoord.

Wij luisteren graag naar uw wensen en voorzien u graag van gratis en vrijblijvend advies op maat.

Schermafbeelding 2021 10 12 om 07.52.09

Daan de Wijs, gespecialiseerd in trajecten voor (pre)- mantelzorg woningen, staat graag voor u klaar.

Hij helpt u in hele gehele traject van oriëntatie tot aan het verwezenlijken van uw bouwwensen. En kijkt ook nog eens samen met u naar slimme inrichtingen, zodat u optimaal kunt genieten van uw mantelzorg unit.

Daan de Wijs

Projectbegeleider (pre)- mantelzorg woningen

Mag Daan vrijblijvend contact met u opnemen?