All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

mantelzorgwoning mantel zorg woning mantelzorgwoningen mantelzorg woning mantelzorgwoning prijzen mantelzorgwoning bouwen pre mantelzorgwoning regels mantelzorgwoning mantelzorgwoning vergunningvrij mantelzorgwoning vergunningsvrij mantelzorg verklaring mantelzorgunits mantelzorg unit mantelzorgwoning regels

Mantelzorgunits

Wij leveren luxe mantelzorg woningen in verschillende vormen en maten. 

Ontdek onze moderne en verplaatsbare mantelzorgwoningen, mantelzorgunits en mantelzorg chalets. 


  Esthetisch
  Een modern design
  Een stijlvolle afwerking

All
units

Mantelzorgwoningen

Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woonunit die vaak in de nabijheid, zoals een mantelzorg woning in de tuin of bijgebouw, van een bestaande woning wordt geplaatst. Deze woningen zijn speciaal ontworpen om de zorg voor een naaste gemakkelijker te maken. 

Deze mantelzorgwoningen bieden een oplossing voor families die dicht bij elkaar willen zijn, terwijl ze toch ieder hun eigen ruimte behouden. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je een ouder of beperkt familielid naar een zorginstelling moet sturen, maar toch kan genieten van je eigen privacy in huis.

mantelzorgwoning mantel zorg woning mantelzorgwoningen mantelzorg woning mantelzorgwoning prijzen mantelzorgwoning bouwen pre mantelzorgwoning regels mantelzorgwoning mantelzorgwoning vergunningvrij mantelzorgwoning vergunningsvrij mantelzorg verklaring mantelzorgunits mantelzorg unit

72m2 woonoppervlakte

Wilt u op termijn meer of juist minder privacy? Dan verplaatst uw mantelzorgwoning gewoon met u mee. Onze mantelzorgwoningen worden namelijk kant-en-klaar geleverd en blijven door het ijzersterke frame en slimme design gemakkelijk verplaatsbaar.

87 m2 woonoppervlakte

Met 87m² aan ruimte geniet je van extra comfort en flexibiliteit in je woning. De ruimere indeling biedt de vrijheid om je leefruimte op diverse manieren in te richten, terwijl je toch profiteert van een gezellige sfeer. Ontdek de mogelijkheden van een huis met net dat beetje extra ruimte.

72m2 floorplan
87 m2 Floorplan

Mantelzorgwoning kopen

Een mantelzorgwoning kopen wordt steeds populairder in Nederland. Wanneer je besluit om voor jouw vader, moeder of een andere dierbare een mantelzorgwoning te kopen wil je natuurlijk dat deze woning zo compleet, comfortabel en veilig mogelijk is.   

Bij All-Units houden wij zelf bijvoorbeeld altijd rekening met rolstoeltoegankelijkheid en maken wij gebruik van antislip badkamers. Daarnaast krijgt u van ons de ruimte om mee te denken over het design en de inrichting van de woning. Ook zijn de Mantelzorg woningen makkelijk verplaatsbaar. Zo weet u zeker dat u jaren kunt genieten van een zorgwoning op maat.

mantelzorgwoning mantel zorg woning mantelzorgwoningen mantelzorg woning mantelzorgwoning prijzen mantelzorgwoning bouwen pre mantelzorgwoning regels mantelzorgwoning mantelzorgwoning vergunningvrij mantelzorgwoning vergunningsvrij mantelzorg verklaring mantelzorgunits mantelzorg unit mantelzorgwoning regels

Prefab mantelzorgwoning

Een prefab mantelzorgwoning is een vooraf gefabriceerde unit. Het voordeel van prefab mantelzorgwoning is deze vaak, gezien ze al klaar zijn, direct geplaatst kunnen worden. Bovendien biedt prefab vaak een kosteneffectieve oplossing. 

Ook heb je bij All-Units de mogelijkheid om bijvoorbeeld de indeling of uitstraling van het interieur aan te passen om deze beter aan te laten sluiten bij jouw wensen. 

 

Mantelzorgwoning op maat

Bij een mantelzorgwoning op maat wordt de mantelzorgunit volledig aangepast op de specifieke behoeften en wensen van de bewoner(s). Dit maakt het mogelijk om een geheel unieke leefomgeving te creëren die perfect aansluit bij de zorgsituatie. 

Er zijn vele extra opties en slimme oplossingen voor kleine ruimtes waarmee u uw zorgwoning een fijn thuis kan maken. Denk bijvoorbeeld aan: vloerverwarming, functionele wasruimtes, inbouwkasten en lichtstraten. Door bijvoorbeeld een terras of vlonder toe te voegen aan jouw zorgwoning creëert u in een handomdraai een heerlijk thuis.

Wij luisteren graag naar uw wensen en voorzien u graag van gratis en vrijblijvend advies op maat.

van idee naar realisatie tot 100m2

Mantelzorgwoning plaatsen:
van begin tot eind geregeld

Bij het plaatsen van een mantelzorgwoning is maatwerk van groot belang. Het proces van de mantelzorgwoning plaatsen omvat niet alleen het fysiek neerzetten van de woning, maar ook het voortraject met mogelijke vergunningsaanvraag bij gemeenten, transport, plaatsing en installatie en eventueel aanpassen van de omgeving voor comfort en toegankelijkheid. 

Als experts in mantelzorgunits nemen wij bij All-Units dit werk graag voor u uit handen. De plaatsing en installering van deze mantelzorgunits doen wij binnen één of enkele dagen. Zo hoeft u of uw dierbare nooit lang te wachten op een mooie en comfortabele woning. 

Mantelzorgwoning prijzen

Op de markt kost de gemiddelde mantelzorgwoning tussen de € 50.000 en € 150.000. De prijzen van mantelzorgwoningen variëren afhankelijk van de gekozen opties en specificaties. Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen op basis van de individuele behoeften en het beschikbare budget.

Een ding is zeker, over uw energierekening hoeft u zich geen zorgen te maken. Een All-Units mantelzorgwoning is namelijk uitstekend geïsoleerd, is voorzien van triple glas ramen en is gebouwd om zelfs de strengste winters te weerstaan. De zorgwoningen kunnen indien gewenst ook worden voorzien van zonnepanelen.

Vergunning mantelzorg

Voor het plaatsen van een mantelzorgwoning heeft u geen vergunning nodig. Wel moet u zich aan bepaalde regels en wetten houden. Deze regels en wetten staan opgenomen in het Bouwbesluit. Dit bouwbesluit gaat in op veiligheid, gezondheid en milieu. 

Zoals al eerder vermeld nemen we bij All-Units het werk voor u graag uit handen. Wij zijn welbekend met alle regels rondom het bouwen, plaatsen en installeren van mantelzorgwoningen. Zo hoeft u niks anders te doen dan na plaatsing lekker te genieten!

mantelzorgwoning mantelzorgwoningen mantelzorg woning mantelzorgwoning prijzen mantelzorgwoning bouwen pre mantelzorgwoning regels mantelzorgwoning mantelzorgwoning vergunningvrij mantelzorgwoning vergunningsvrij mantelzorg verklaring mantelzorgunits mantelzorg unit mantelzorgwoning regels

Onze expert is gespecialiseerd in trajecten voor (pre)- mantelzorg woningen en staat graag voor u klaar.

Hij helpt u in hele gehele traject van oriëntatie tot aan het verwezenlijken van uw bouwwensen. En kijkt ook nog eens samen met u naar slimme inrichtingen, zodat u optimaal kunt genieten van uw mantelzorg unit.

Projectbegeleider (pre)- mantelzorg woningen

Mogen wij vrijblijvend contact met u opnemen?