All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

green 2602572 1920

Clubhuis: kant en klaar?

Een gezellig en sfeervol clubhuis?

Vanaf € 19950.-

De gezelligste plek van uw sportclub!

De gezelligste plek van uw sportclub! Waar de strijdbijl even begraven wordt met een hapje en een drankje en het startschot voor de 3e helft al vroeg klinkt. Zonder een goed clubhuis kun je fluiten naar de sfeer en het sociale aspect van het sporten. Daarom wilt u op uw sportclub natuurlijk niet zonder een clubhuis zitten. All Units maakt zowel bijgebouwen, zoals een materialenhok, beheerdersruimte of wedstrijdsecretariaat.

Clubhuis cafe

Een clubhuis in uw clubkleuren?

Daar scoor je zeker mee!

Wilt u bijvoorbeeld een clubhuis met een grote kantine en bar? Of heeft u liever een knus clubhuis in uw clubkleuren? Bij ons is alles mogelijk. Door onze modulaire technologie kunt u uw clubhuis zo groot of klein maken als u zelf wilt. Ook kunt u kiezen voor één grote ruimte, meerdere afgesloten ruimtes door middel van tussenwanden óf kunt u de kleedkamers en douches bijvoorbeeld helemaal los koppelen en elders op uw sportpak plaatsen om de drukte in uw kantine of centrale ruimtes te spreiden. Al onze units zijn voorzien van grote ramen, zo hebben de toeschouwers en supporters ook bij slecht weer goed zicht.

Tribune

De units zijn goed geïsoleerd en beschikken over climate control, hierdoor houdt u het lekker warm in de winter en koel in de zomer. Onze clubhuizen zijn daarnaast robuust en onderhoudsvriendelijk. Hierdoor kunt u lang genieten van uw clubhuis en groeit uw club uit uw clubhuis? Dan kunt u een All Units clubhuis ten alle tijden eenvoudig uitbreiden met een nieuwe unit! Dus wilt u een nieuw clubhuis voor uw sportclub kopen óf wilt u uw bestaande clubhuis uitbreiden? Dan maken wij graag samen met u, vrijblijvend, een ontwerp waarmee uw club zeker gaat scoren!

kleurtjes e1594975375479
unitgebouw

Een publiekstrekker

All Units levert zowel permanente als tijdelijke clubhuizen. Tijdelijke clubhuizen worden veelal gebruikt als noodoplossing bij bijvoorbeeld verbouwing of onverwachtse omstandigheden. Vanwege de snelle bouw en levertijden van slechts enkele weken, hoeft u niemand buitenspel te zetten en kunnen uw leden en toeschouwers snel weer genieten van hun club! Maar nog liever zien wij natuurlijk dat u velen jaren geniet van uw prachtige All Units clubhuis. Daarom maken wij uw ideale clubhuis graag samen met u, zodat we rekening kunnen houden met uw specifieke wensen en behoeften.

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?