All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Luxe moderne noodwoning

Noodlokaal

Op zoek naar een noodlokaal?

Vanaf € 19950.-

  Flexibel inzetbaar
  Stijlvolle afwerking
  Optimaal leerklimaat

All
units

Ruimtegebrek?

Zit u plotseling met een ruimtegebrek op uw school? Met een noodlokaal kunt u een tijdelijk ruimtegebrek door bijvoorbeeld brand, verbouwing of onvoorziene omstandigheden goedkoop en snel ondervangen. Een noodlokaal is al lang geen veredelde bouwkeet meer! De noodlokalen van All Units zijn volwaardige en kwalitatief goede leslokalen, die volledig in te richten zijn naar uw wensen en eisen.

classroom 4919801 1920

Wij ontwerpen samen met u een klaslokaal dat past bij uw school en uw lesmethoden. Door samen met u uw klaslokalen te ontwerpen en in te delen, ontstaan er praktische en fijne leeromgevingen. Wilt u een klaslokaal met rustige leeshoek, computerzolder of met een creatieve ruimte? Wij bouwen het perfecte kant-en-klare klaslokaal, dat zo aan uw school óf aan een bestaand lokaal gekoppeld kan worden. Deze kant-en-klare klaslokalen zijn standaard voorzien van grote ramen, dubbel glas, voldoende isolatie en natuurlijk klimaatcontrol voor een optimaal leerklimaat.

girl 3718532 1920

Een optimaal leerklimaat

Uw leerlingen zullen aan sfeer, comfort en leeromgeving niks te kort komen. Een nood-lokaal kan zowel casco als volledig ingericht geleverd worden. Ook kunnen er sanitaire voorzieningen, kapstokken, lees- en leerhoeken en vele andere ruimtes en voorzieningen in aangebracht worden. Wij zorgen voor een scherpe prijs, goede service en een levering binnen enkele maanden. Zo wordt uw ongemak geen schoolcrisis en kunt u snel weer verder met wat écht belangrijk is.

van idee naar klassikaal

Binnen enkele maanden

Informatie
Aanvragen