All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Luxe chalet houten buitenkant

Sanitaire voorzieningen

Wij leveren luxe en moderne sanitaire voorzieningen

Vanaf € 17950.-

  Hygiënisch
  Modern design
  Stijlvolle afwerking

All
units

Sanitaire voorzieningen van All-Units

All-Units levert hoogwaardige sanitaire voorzieningen die aan de eisen van diverse locaties voldoen. Onze sanitaire units zijn niet ontworpen met comfort en hygiëne in gedachten, maar stralen ook nog eens luxe uit. Of je nu behoefte hebt aan prefab sanitair units of juist aan maatwerk, onze specialisten helpen u graag verder. 

Met onze ervaring in het leveren van sanitair units voor campings, vakantieparken, festivals, evenemententerreinen en sportclubs, kunnen we aan al jouw behoeften voldoen. Vraag een offerte aan en ontdek hoe All-Units kan bijdragen aan de verbetering van de sanitaire faciliteiten op jouw locatie.

WhatsApp Image 2020 07 02 at 16.17.50 2
Wit sanitaire unit

Sanitair units

Sanitaire voorzieningen zijn vaak een flinke tegenvaller voor bezoekers. Deze veel gebruikte ruimtes zien er meestal niet erg aantrekkelijk uit. Het zijn vaak simpele en niet erg aantrekkelijke ruimtes. Hierdoor gaan uw gasten automatisch minder goed met uw sanitaire voorzieningen om. Zo komen uw wc’s, douchecabines en kleedkamers er al snel uit te zien als een vieze bedoening.

Bij All Units vindt u een ruim aanbod aan sanitaire voorzieningen en sanitaire ruimte oplossingen. Deze sanitaire voorzieningen kunt u bij ons volledig zelf ontwerpen en samenstellen. 

Of je nu op zoek bent naar prefab sanitair units, sanitaire units op maat of gebruikte sanitaire units, wij hebben de oplossing voor jou. Onze sanitaire units zijn geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder campings, vakantieparken, festivals, evenemententerreinen, sportclubs en nog veel meer

 

Prefab sanitair unit, of een sanitaire unit op maat

Elke locatie is anders en elke locatie heeft unieke behoeften heeft als het gaat om sanitaire voorzieningen. Daarom bieden we zowel prefab sanitair units als sanitair units op maat. Onze prefab units zijn snel en eenvoudig leverbaar en te installeren en bieden toch hoogwaardige kwaliteit, comfort en de luxe uitstraling. 

Voor locaties met specifieke eisen kunnen we sanitaire units op maat ontwerpen en bouwen. Of het nu gaat om aangepaste indelingen, specifieke functionaliteiten of branding, ons team van specialisten kan het voor u waarmaken. 

Sanitaire unit kopen of huren

Het kopen van een sanitaire unit is een slimme investering voor locaties waar veel mensen samenkomen. Hiervoor bieden wij diverse opties voor sanitaire units. Of je nu kiest voor een prefab sanitair unit of een op maat gemaakte oplossing, je krijgt hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en een luxe uitstraling die uw bezoekers bij zal blijven.

Bent u op zoek naar een flexibele optie? Bijvoorbeeld voor een eenmalig evenement? Wij bieden ook sanitair units te huur aan. Zo kunt u uw bezoekers een luxe sanitaire voorziening bieden zonder na afloop nog ergens aan vast te zitten. We hebben sanitaire voorzieningen te huur in verschillende soorten en maten. Neem voor het actuele aanbod contact op, of vraag een offerte aan!

Een sanitaire ruimte voor elke gelegenheid

Sanitaire voorzieningen zijn voor bezoekers van cruciaal belang zijn voor verschillende gelegenheden. Onze sanitaire units zijn geschikt voor diverse toepassingen. De meest populaire hieronder zijn:

  1. Campings: Voor comfortabele sanitaire faciliteiten op campings, zodat gasten kunnen genieten van een aangenaam verblijf in de natuur.
  2. Vakantieparken: Ideaal voor vakantieparken die hun gasten hoogwaardige en hygiënische sanitaire voorzieningen willen bieden.
  3. Festivals: Voor evenementorganisatoren die op zoek zijn naar draagbare en efficiënte sanitaire oplossingen voor festivalgangers.
  4. Evenemententerreinen: Onze units zijn perfect voor het ondersteunen van grootschalige evenementen met tijdelijke sanitaire behoeften.
  5. Sportclubs: Bied je sportclubleden de hygiënische voorzieningen die ze verdienen, ongeacht de locatie.

 

 

Het invalide toilet

Alles draait om
toegankelijkheid

Heeft u voor uw camping, evenemententerrein of sportclub nog sanitaire voorzieningen of toiletten voor gehandicapten nodig? Bij All Units denken wij graag met u mee om ook voor uw invalide gasten een passende ruimte te ontwerpen. Met bijvoorbeeld extra brede doorgangen en genoeg ruimte voor alle hulpmiddelen. Door ons modulaire systeem kunt u ons invalide sanitair gemakkelijk uitbreiden en aan elkaar koppelen. De ruimtes zijn zowel los als aan een bestaand gebouw te gebruiken. Door de vele designs en opties vindt u geheid een ruimteoplossing die perfect past binnen uw omgeving.

Kleed kamer

Wij voorzien in
hygiëne en comfort

Heeft u behoefte aan een extra kleedruimte als noodoplossing of permanente ruimte? All Units heeft een ruim assortiment aan kleedruimtes en kleedlokalen zowel te huur als te koop. Zo heeft u bij zowel tijdelijke, als seizoensgebonden of permanente kleedruimten snel een kant-en-klare kleedkamer die past bij de wensen en behoeften van uw bezoekers! Duurzaam, stevig en met een frisse uitstraling. De ruimtes zijn gemakkelijk te verplaatsen en uit te breiden én zijn binnen een paar weken geleverd. Makkelijk, goedkoop en stijlvol dé ideale oplossing bij ruimtegebrek! U laat uw bezoekers toch niet in hun hempie staan?

Informatie
Aanvragen