Luxe chalet houten buitenkant

Sanitaire voorzieningen

Wij leveren luxe en moderne sanitaire voorzieningen

Vanaf € 17950.-

  Hygiënisch
  Modern design
  Stijlvolle afwerking

All
units

Een opfrisbeurt voor uw sanitair

Sanitaire voorzieningen zijn vaak een doorn in het oog voor menig bezoeker. De ruimtes worden veel gebruikt en zien er meestal niet bepaald florisant uit. Hierdoor gaan uw gasten automatisch minder goed met uw sanitaire voorzieningen om en zien uw kleedkamers, douchecabines en wc’s er al snel uit als een vieze bedoeling. Bij All Units vindt u een ruim aanbod aan sanitaire voorzieningen en sanitaire ruimte oplossingen. Deze sanitaire voorzieningen kunt u bij ons volledig zelf ontwerpen en samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld een moderne kleedkamer met douchecabines of heeft u nog een invalide toilet nodig op uw terrein? Bij All Units kiest u precies de ruimte die u nodig heeft met een uitstraling die perfect past binnen uw omgeving!

WhatsApp Image 2020 07 02 at 16.17.50 2
Sanitaire units
Wit sanitaire unit

Op de camping komen mensen voor de gezelligheid, het buitenleven en om even helemaal te kunnen ontspannen. Natuurlijk verwachten uw gasten geen waar welness paradijs… Maar een beetje comfort op het camping sanitair is natuurlijk wel een hoop waard én kan het verblijf van uw gasten een stuk aangenamer maken! Wij denken graag met u mee om uw nieuwe sanitaire ruimtes te ontwerpen en vervaardigen. Zo heeft u binnen enkele weken uw gloednieuwe, op maat gemaakte camping sanitair binnen! Met een interieur en exterieur dat perfect past op uw camping of vakantiepark. Gaat u voor luxe en ruime douchecabines of kiest u voor een praktisch en compact ontwerp voor uw sanitaire ruimtes? All Units heeft voor ieder vakantiepark of camping de juiste sanitaire ruimte. Met frisse en moderne uitstraling, zodat u uw gasten kunnen genieten van de gezelligheid van de camping en het comfort van thuis!

Met welke bril kijkt u?

Van budget line tot aan premium. U kunt bij ons uw sanitaire ruimte volledig naar wens inrichten.

Het invalide toilet

Alles draait om
toegankelijkheid

Heeft u voor uw camping, evenemententerrein of sportclub nog sanitaire voorzieningen of toiletten voor gehandicapten nodig? Bij All Units denken wij graag met u mee om ook voor uw invalide gasten een passende ruimte te ontwerpen. Met bijvoorbeeld extra brede doorgangen en genoeg ruimte voor alle hulpmiddelen. Door ons modulaire systeem kunt u ons invalide sanitair gemakkelijk uitbreiden en aan elkaar koppelen. De ruimtes zijn zowel los als aan een bestaand gebouw te gebruiken. Door de vele designs en opties vindt u geheid een ruimteoplossing die perfect past binnen uw omgeving.

Kleed kamer

Wij voorzien in
hygiëne en comfort

Heeft u behoefte aan een extra kleedruimte als noodoplossing of permanente ruimte? All Units heeft een ruim assortiment aan kleedruimtes en kleedlokalen zowel te huur als te koop. Zo heeft u bij zowel tijdelijke, als seizoensgebonden of permanente kleedruimten snel een kant-en-klare kleedkamer die past bij de wensen en behoeften van uw bezoekers! Duurzaam, stevig en met een frisse uitstraling. De ruimtes zijn gemakkelijk te verplaatsen en uit te breiden én zijn binnen een paar weken geleverd. Makkelijk, goedkoop en stijlvol dé ideale oplossing bij ruimtegebrek! U laat uw bezoekers toch niet in hun hempie staan?

Informatie
Aanvragen