All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Luxe chalet op wielen

Rijdend kantoor

Uitverkocht

  Compact
  Modern design
  Stijlvolle afwerking

All
units

Werken op wisselende locaties?

Werkt op wisselende locaties en wilt u dat uw kantoorruimte net zo flexibel is als u? Onze rijdende kantoren zijn flexibel inzetbaar en gemakkelijk van locatie te veranderen. Door de praktische inrichting komt u in deze compacte kantoorruimte niks tekort! Wij bouwen onze multifunctionele kantoorunits altijd samen met u! Op basis van uw wensen en eisen. Iedere unit is daardoor uniek en iedere lengte, breedte, hoogte, indeling en inrichting is dus mogelijk.

61003c4c 52ae 4616 89d1 30bf90facc14
Keuken

Rijdend kantoor, een échte blikvanger

Standaard beschikken onze units over geluidsisolerende wanden, grote raampartijen, gas water en licht aansluitingen én een klimaatregelaar. Zo kunt u comfortabel werken op iedere gewenste locatie en bevindt u zich altijd dicht bij het vuur. Wilt u een kantoor dat net zo mobiel is als u? Wij verbazen u graag met de lage prijzen en relatief snelle levertijden van onze rijdende kantoren!

Mobiel kantoor

Een mobiel kantoor van All-Units.nl is de ideale oplossing voor bedrijven en zelfstandigen die flexibiliteit en mobiliteit belangrijk vinden. Of je nu op locatie werkt, vaak onderweg bent of snel een tijdelijke werkplek nodig hebt, een mobiel kantoor biedt de perfecte uitkomst. Deze moderne werkplekken zijn volledig uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen, waardoor je overal productief kunt werken.

Voordelen van een mobiel kantoor

Een mobiel kantoor van All-Units.nl biedt vele voordelen. De meest voor de hand liggende is flexibiliteit. Je kunt je werkplek verplaatsen naar elke gewenste locatie, wat ideaal is voor projecten op locatie of voor bedrijven met meerdere vestigingen. Daarnaast is het, wanneer je normaal gesproken vaak een ruimte moet huren, ook kostenbesparend.

Toepassingen van een mobiel kantoor

De toepassingen van onze moderne mobiele kantoren zijn divers. Van bouwplaatsen tot evenementen en van tijdelijke projectlocaties tot mobiele werkplekken in een magazijn, de mogelijkheden zijn eindeloos. Door de complete uitrusting met bureaus, stoelen, internetverbinding en stroomvoorziening, kan een mobiel kantoor in vrijwel elke situatie worden ingezet.

Kantoorwoning unit

keep on (sc)rolling

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?