All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

IMG 1718 2

Schaftwagen

Op zoek naar een luxe en moderne schaftwagen?

Vanaf € 19950,-

Schaftwagen kopen, een goede fundering voor uw bouwplaats

Een schaftwagen kopen is een mooie stap voor het creëren van een duurzame basis voor uw bouwplaats. Net als de welbekende bouwkeet vormen schaftwagens een centrale plek op een bouwplaats waar u projecten kunt bespreken, kunt lunchen en waar het team rustig kan bijkomen met een lekkere bak koffie. 

Onze schaftwagens bieden niet alleen comfortabele ruimte voor uw team, maar ook de nodige functionaliteit. U kunt bij ons terecht voor diverse modellen, waaronder mobiele schaftwagens, schaftwagens met toiletvoorzieningen, kant-en-klare schaftwagens en schaftwagens op maat. Of u nu een compacte unit nodig heeft of een uitgebreide oplossing, bij All-Units.nl hebben we de perfecte schaftwagens voor al uw bouwprojecten. 

 
construction 242797 1920
voorraad

Mobiele schaftwagen

Een mobiele schaftwagen is een praktische toevoeging aan uw bouwplaats. Deze units bieden flexibiliteit en mobiliteit, zodat uw schaftwagen altijd op de juiste plek staat. Door de onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen gaat uw schaftwagen jaren mee. U kunt de schaftwagen gemakkelijk verplaatsen en flexibel inzetten afhankelijk van uw bouwproject. Onze schaftwagens zijn standaard voorzien van elektrische aansluitingen, grote ramen met dubbelglas en climate controle.

Deze mobiele schaftwagens bieden comfort en ruimte aan 6 tot 14 man en zijn volledig in te richten en aan te kleden naar eigen inzicht. Zo kunt u kiezen voor een schaftwagen met fijne eethoek, een kantoor met opbergruimte voor waardevolle objecten, een compacte keuken of een eigen toilet. Zodat u op iedere bouwplaats een fijne werkomgeving creëert waar u rustig uw werk kan doen en even op kunt warmen in de winter.

Prefab schaftwagen of een schaftwagen op maat

Elk bouwproject is anders, daarom bieden we bij All-Units de keuze tussen prefab schaftwagens en schaftwagens op maat. Het is belangrijk om te bepalen welke optie het beste bij uw specifieke behoeften past.

Onze prefab schaftwagens zijn direct beschikbaar en bieden snel een oplossing voor uw behoeften op de bouwplaats. Ze zijn efficiënt en kostenbesparend, perfect voor projecten met een strakke planning. Aan de andere kant, als uw project unieke eisen heeft, bieden we ook schaftwagens op maat. Onze deskundige team kan u helpen bij het ontwerpen van een schaftwagen die perfect aansluit bij uw wensen en specificaties.

Zowel de kant-en-klare schaftwagens als de op maat gemaakte schaftwagens kunnen als mobiele schaftwagen geleverd worden. Dit is handig als u met uw team op meerdere bouwprojecten staat. Zo creëert u op elke bouwplaats een fijne plek, bijvoorbeeld om te lunchen of documenten op te slaan. 

Bent u op zoek naar een mooie en professionele ruimte voor op uw bouwplaats waaruit belangrijke projecten begeleid kunnen worden en partners kunnen worden ontvangen? Bekijk dan ook eens onze opties voor directieketen

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?