All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Jachthaven los 1

Jachthaven units

Wij leveren luxe en moderne verplaatsbare jachthaven units

Vanaf € 19950.-

  Esthetisch
  Een modern design
  Een stijlvolle afwerking

All
units

De thuishaven van de plezier- en commerciële vaart

De jachthaven, een plek waar het water met haar sfeer en charme en het land met haar luxe en comfort, in elkaar overlopen. Een jachthaven is voor de vele passanten een stip aan de horizon, een plek waar je naar uit kijkt. Even aanmeren, douchen, uitrusten en een praatje maken met de andere schippers. Wordt uw haven die oase van rust, comfort en gezelligheid waar mensen graag lang blijven én zeker nog eens terugkomen?

Unitgebouw in haven
Keuken

Een ware water trekpleister

Bent u toe aan nieuwe sanitaire voorzieningen, havenwinkels, een havenkantoor, horeca gelegenheden, passantenverblijven of een nieuwe stuurhut op het droge voor uzelf? Onze veelzijdige units zijn op alle denkbare manieren in te zetten om van uw jachthaven een ware water trekpleister te maken. Van nette douches en toiletten tot horeca gelegenheden en comfortabele suites voor passanten, wij zorgen er samen met u voor dat uw bezoekers nooit meer naar huis willen.

van idee naar operationeel

In enkele maanden

Wij nemen de tijd om al uw wensen en behoeften in een prachtig ontwerp te verwezenlijken en leveren binnen enkele maanden al uw havenproducten. Een full-service havenconcept met een zeer aantrekkelijke prijs, waarmee u in een handomdraai uw haven moderniseert en professionaliseert. Scroll even door en laat ons even weten hoe wij u kunnen bereiken.

Informatie aanvragen

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?