All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

30280d3f 1895 45ca a82c 2dd288f768f1

Kant en klare woonunits

Wij leveren luxe en moderne tijdelijke huisvesting in de vorm van kant-en-klare woonunits. Een tijdelijke woonunit heb je al vanaf € 29.999.-

  Esthetisch
  Een modern design
  Een stijlvolle afwerking

All
units

Tijdelijke huisvesting

Tijdelijke huisvesting biedt de perfecte oplossing voor diegenen die snel, maar dus vooral tijdelijk, een nieuwe woonruimte nodig hebben zonder te wachten op langdurige bouwprojecten. Er bestaan meerdere tijdelijke huisvestingsoplossingen. Een tijdelijke woonunit kopen is een van deze oplossingen. Andere mogelijke oplossingen zijn bijvoorbeeld het huren van gemeubileerde accommodaties, het huren van containerwoningen of Prefab modulaire woningen. 

De krappe woningmarkt heeft niet alleen effect op koophuizen, maar ook het vinden van tijdelijke huisvesting wordt steeds lastiger. Er is vaak meer vraag dan aanbod. Een tijdelijke woonunit kopen stelt u in staat om ten aller tijden direct te profiteren van een comfortabele leefomgeving. 

Kant en klare woonunits

Kant en klare woonunits zijn een gewilde en makkelijke oplossing voor veel verschillende vormen van woonruimte gebrek. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke huisvesting voor personeel, expats of familieleden. Onze kant en klare woonunits zijn zowel uit voorraad te koop als naar wens te personaliseren voor uw optimale woongenot, of dat van uw gasten.

Onze kant en klare woonunits worden turn key geleverd, uw hoeft dus enkel de afvoer, het water en de stroom aan de buitenkant van de unit aan te sluiten en kunt dan direct gebruik maken van uw tijdelijke huisvesting.

2b1d2093 c95d 4482 9e98 c803958c1620
18194cd6 2985 4c15 9b59 82b89ab344fb

Tijdelijke woonunit kopen

Een tijdelijke woonunit kopen is de perfecte oplossing wanneer u behoefte hebt aan tijdelijke huisvesting. Deze kant en klare woonunits zijn speciaal ontworpen om direct in gebruik te worden genomen. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten op de bouw of verbouwing van een traditioneel huis. U kunt snel en gemakkelijk verhuizen naar uw nieuwe woonunit en direct genieten van uw nieuwe woonruimte.

De woonunits zijn modulair en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een kantoorruimte of een opslagruimte. Deze woonunits kunnen eenvoudig op elke situatie worden aangepast en uitgebreid. 

Dit maken tijdelijke woonunits de ideale oplossing voor tijdelijke huisvesting gezien u geen compromissen hoeft te maken op uw levensstijl.  Wilt u een tijdelijke woonunit kopen? Vraag dan vandaag nog een prijsindicatie of een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

Tijdelijke huisvesting units

Op zoek naar een tijdelijke en snelle huisvestingsoplossing? Dan zijn de kant en klare units van All-units zeker iets voor jou. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of verbouwing, wanneer je tijdelijk niet in je huis kan, is een tijdelijke woonunit de perfecte oplossing. 

De kant en klare woonunits staan al klaar en kunnen hierdoor snel geleverd worden. Zo hoeft u niet lang te wachten om weer fijn te kunnen wonen.

Bij All-units begrijpen we dat iedereen andere wensen en behoeftes heeft. Onze kant en klare units zijn daarom makkelijk uitbreidbaar of verkleinbaar. Zo zorgen we dat onze units altijd aansluiten bij jouw wensen.

afb65531 da67 4ce6 bb29 7ae72f9fe9ef 1
PHOTO 2023 03 22 19 41 48 6

Prefab woonunits van
All-Units

Op zoek naar een luxe en moderne snel te plaatsen woning oplossing? Onze Prefab woonunits zijn het antwoord. Ontworpen voor optimaal wooncomfort, bieden deze prefab woonunits een perfecte combinatie van kwaliteit, design en esthetiek. Kies voor een woonervaring die zowel milieuvriendelijk als stijlvol is.

Kant en klare woonunits prijs

De prijs van een tijdelijke woonunit begint al vanaf  € 39.999. De prijs van een kant en klare woonunit kan variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het gekozen model, de specificaties en eventuele aanpassingen. 

Benieuwd naar de exacte kosten van een kant en klare woonunit? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Uniek aan onze tijdelijke woonunits

4P4A2889

Voorzien van alle gemakken

Binnen enkele weken geleverd

Informatie
Aanvragen