USKU8863

Foodtruck

Luxe en moderne foodtruck

Vanaf € 9950.-

  Hapklaar
  Verfrissend
  Smaakvolle afwerking

All
units

Een echte eye-candy

Wilt u een foodtruck beginnen of uw horecazaak op wielen uitbreiden? Met een foodtruck van All Units haalt u een echte eye-candy in huis en valt u zeker op! Van een Hawaii-stijl beachtent op wielen tot een typisch Hollands poffertjeshuis. De keuze voor uw foodtruck is belangrijk. U heeft natuurlijk voldoende ruimte nodig om lekker te kunnen kokerellen, maar wilt uw foodtruck ook gemakkelijk op iedere locatie en ieder festival kwijt kunnen. 

EQJS1056
foodiesfeed.com meanwhile in the kitchen 1

Het neusje van de zalm

Met een All Units foodtruck is de keuze reuze! Zo kunt u zelf uw foodtruck ontwerpen óf ons een ontwerp voor u laten maken op basis van uw wensen en eisen. Onze foodtrucks maken we zowel als gemotoriseerd voertuig of als aanhangwagen. Ook de inrichting kunt u helemaal zelf kiezen! Wilt u binnen alleen een keuken of heeft u ook graag een aparte bar of zelfs een zithoekje? 

Uw foodtruck Als eye-catcher

Wij denken graag met u mee om een praktisch en natuurlijk mooi ontwerp voor uw foodtruck te maken, waarmee u menig bezoeker watertandend naar uw eetkraam zal trekken. Wilt u uw mobiele horecazaak uitbreiden met rijdend vermaak voor evenementen, festivals bedrijfsfeesten of bruiloften? Wij maken op bestelling ook pop-up stores, mobiele photoboots en podiumkarren/ rijdende stages.

Informatie
Aanvragen