All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Luxe houten woning op wielen

Foodtruck

Uitverkocht

  Hapklaar
  Verfrissend
  Smaakvolle afwerking

All
units

Een echte eye-candy foodtruck

Wilt u een foodtruck beginnen of uw horecazaak op wielen uitbreiden? Met een foodtruck van All Units haalt u een echte eye-candy in huis en valt u zeker op! Van een Hawaii-stijl beachtent op wielen tot een typisch Hollands poffertjeshuis. De keuze voor uw foodtruck is belangrijk. U heeft natuurlijk voldoende ruimte nodig om lekker te kunnen kokerellen, maar wilt uw foodtruck ook gemakkelijk op iedere locatie en ieder festival kwijt kunnen. 

Foodtruck unit
foodiesfeed.com meanwhile in the kitchen 1

Het neusje van de zalm

Met een All Units foodtruck is de keuze reuze! Zo kunt u zelf uw foodtruck ontwerpen óf ons een ontwerp voor u laten maken op basis van uw wensen en eisen. Onze foodtrucks maken we zowel als gemotoriseerd voertuig of als aanhangwagen. Ook de inrichting kunt u helemaal zelf kiezen! Wilt u binnen alleen een keuken of heeft u ook graag een aparte bar of zelfs een zithoekje? 

Uw foodtruck Als eye-catcher

Wij denken graag met u mee om een praktisch en natuurlijk mooi ontwerp voor uw foodtruck te maken, waarmee u menig bezoeker watertandend naar uw eetkraam zal trekken. Wilt u uw mobiele horecazaak uitbreiden met rijdend vermaak voor evenementen, festivals bedrijfsfeesten of bruiloften? Wij maken op bestelling ook pop-up stores, mobiele photoboots en podiumkarren/ rijdende stages.

Informatie
Aanvragen