All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Gastverblijf unit

Tuinberging

Wij leveren luxe en moderne op maat gemaakte tuinberging(en)

Vanaf € 6.999.-

 

  Esthetisch
  Een modern design
  Een stijlvolle afwerking

All
units

Tuinberging

Zullen we lekker in de tuin gaan zitten? Ik pak even de kussens, even dit weg, even dat opzij… Staat uw tuin, berging of tuinhuis ook vol met fietsen, gereedschap, speelgoed of tuingerei? 

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer en is het tijd voor een overzichtelijke opbergplek voor al uw buitenspullen: een tuinberging dus!

PHOTO 2022 04 12 11 13 02
Kantoorunit bouwterrein

Tuinberging: opgeruimd staat netjes

All Units heeft een ruim aanbod aan bergingen voor in uw tuin. Weersbestendig, duurzaam en in iedere gewenste maat en design te leveren. 

Zo vindt u bij ons altijd een berging die perfect past in uw tuin! Maak van uw tuin weer het pareltje van uw huis!

Grote tuinberging nodig?

Onze tuinbergingen stralen kwaliteit uit met een moderne inrichting én afwerking. Geen eindeloze wachttijden: onze bergingen worden snel geplaatst zodat je direct kunt genieten van extra ruimte. Wat als je later besluit de berging te verplaatsen? Geen zorgen, ze zijn volledig mobiel. En voor die specifieke wensen? Wij maken het op maat, precies zoals jij het voor ogen hebt.

Bij All-units staan we bekend om onze uitmuntende service en garantie. Maar wat ons écht uniek maakt, is ons persoonlijk advies en direct contact. Jij staat centraal in elke stap van het proces. Kies voor All-units en ervaar zelf de meerwaarde van een tuinberging die aan al je wensen voldoet.

tuinberging modern

Op maat gemaakte tuinberging

Binnen enkele weken geleverd

Uniek aan onze tuinbergingen

4P4A2889

Informatie
Aanvragen