Kantoor unit bouwplaats

Kantoren

Wij leveren luxe en moderne verplaatsbare kantoren

Vanaf € 9950.-

  Esthetisch
  Modern design
  Stijlvolle afwerking

All
units

Voor een dubbeltje op de eerste rang?

Heeft u al uren op funda gezocht naar een passende kantoorruimte? Of bent u op zoek naar een snelle, flexibele en praktische mobiele ruimteoplossing? Wij hebben een ruim assortiment aan kantoorruimtes voor starters, kantoorruimtes met opslag en prefab kantoorruimtes tegen scherpe prijzen. Of u nou op zoek bent naar een kleine kantoorruimte om uw zaak in op te starten of een ruime luxe kantoorruimte, bij ons kunt u zelf uw ruimte samenstellen en heeft u de prijs dus zelf in de hand. Ook hebben wij veel kantoorruimtes te huur. Ideaal als voor uw onderneming of bedrijf.

nood unit bouwplaats
Bouwkeet bouwplaats

Een blikvanger

Zowel ons interieur als ons exterieur is volledig afgestemd op uw wensen, behoeften en natuurlijk de trends van het moment. Strakke design keukens en warme sfeervolle woon- of wachtruimtes, met de inrichting van uw All-Unit maakt u zeker indruk.

Een all-unit kantoorruimte is dé oplossing om op een goedkope manier ruimtegebrek in uw onderneming op te vangen. Onze moderne en stijlvolle bedrijfsruimtes zijn niet alleen mooi voor het oog, maar ook nog eens erg praktisch ingericht en flexibel inzetbaar. De units zijn geschikt om op uw bedrijfsterrein, eigen terrein of achtertuin te plaatsen. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen! Wij ontwerpen, bouwen, plaatsen uw bedrijfsruimte in enkele weken tijd zodat u snel weer vooruit kan. Dus wilt u ook een bedrijfsruimte of kantoorruimte aan huis of bij uw bedrijf, zonder lang te hoeven zoeken, wachten of de hoofdprijs te betalen? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met u mee, zodat u snel een representatieve ruimte heeft voor uw onderneming, waar u een professionele indruk maakt.

van idee naar operationeel

Binnen enkele maanden

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?