All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Chalet bouw Nederland3

Moderne chalet

Luxe en moderne chalets vind je bij All Units. Op maat gemaakt of standaard modellen.

All
units

Moderne chalet, dat is optimaal genieten

Van luxe chalet op uw favoriete vakantiebestemming in het binnenland tot typisch Oostenrijks chalet in de bergen. Onze tiny houses zijn veelzijdig in toepassing en kunnen overal ter wereld worden geplaatst. 

Zelfs op het water als woonboot! Zo hoeft u, waar ook ter wereld, nooit in te leveren op comfort.

Chalet bouw Nederland15
Chalet bouw Nederland16

Chalet op maat

Bij All-units begrijpen we het belang van maatwerk. Ieder mens is anders en dus ook ieder mens heeft andere wensen en behoeftes. Wij leveren daarom chalets op maat. Zo kunt u zelf uw luxe chalet ontwerpen en samenstellen. Een chalet op maat kan ook gekocht worden in combinatie met een stuk grond. Neem hiervoor contact op met ons voor de mogelijkheden.

Prefab chalet kopen

Het kopen van een eigen vakantiewoning of tiny house is ideaal om een lekkere plek te hebben waar je tot rust kan komen. Bij All-units bieden we daarom de mogelijkheid om een prefab chalet te kopen. 

 

Deze kant-en-klare chalets zijn voorzien van fraaie vloeren, mooie afgewerkte muren, design kozijnen, sfeervol interieur en zelfs centrale verwarming is mogelijk. 

 

Een prefab chalet kopen bij All-units.nl betekent dus kiezen voor gemak en kwaliteit en service. De luxe chalets zijn altijd voorzien van een modern design en een stijlvolle afwerking. 

PHOTO 2023 03 22 19 41 48 2
Chalet bouw Nederland15

Chalet mogelijkheden

De luxe chalets van All Units zijn zelf samen te stellen of als kant-en-klare chalet af te nemen. De units zijn van alle gemakken voorzien en bieden hierdoor ook de mogelijkheid om ze op verschillende plekken en met verschillende doeleinden in te zetten. 


Zo kun je de chalet als tuinhuis gebruiken. Zo heb je altijd een lekker plekje in de buurt om tot rust te komen. Daarnaast kunnen de chalets ook dienen als vakantiewoning of tiny house. Zo kan je, je altijd verheugen op een leuk uitstapje naar een plek waar jij je thuis voelt. Nog een mogelijkheid is om de moderne chalets te gebruiken als accommodatie voor gasten.

Uniek aan onze chalets

4P4A2889

“Your Home Should Tell The Story Of Who You Are And Be A Collection Of What You Love”

Informatie aanvragen

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?