All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Chalet bouw Nederland3

Luxe chalet

Luxe en moderne chalets vind je bij All Units. Op maat gemaakt of standaard modellen.

All
units

Luxe chalet kopen

Een luxe chalet kopen geeft u de mogelijkheid om elke plek om te toveren tot luxe vakantiebestemming. Denk bijvoorbeeld aan een chalet in de Oostenrijkse bergen of een chalet op een mooie strandbestemming. Met onze luxe chalets bieden we u optimale comfort en uitstraling zodat u heerlijk kunt genieten in en stijl. 

Heeft u dus behoefte aan een luxe eigen plek waar u sporadisch of vast kunt gaan genieten? Neem dan contact op met een van onze experts of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Chalet bouw Nederland15
Chalet bouw Nederland16

Chalet mogelijkheden

Bij All-Units heb je de vrijheid om je eigen chalet op maat te ontwerpen en samen te stellen. Zo weet je zeker dat jouw luxe en moderne chalet past bij jouw leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig chalet in de bergen of een strakke moderne chalet aan het water, wij kunnen het zo voor u regelen. Daarnaast bieden wij ook kant-en-klare chalets, ook wel bekend als prefab chalets. Deze prefab chalets combineren snelheid en kwaliteit zonder hierbij in te leveren op luxe.

Prefab chalet kopen

Prefab chalet te kopen? Bij All-Units hebben we een uitgebreid assortiment prefab chalets met veel opties. Deze kant-en-klare chalets zijn voorzien van moderne vloeren, strak afgewerkte muren, luxe design kozijnen, sfeervol interieur en zelfs centrale verwarming is mogelijk.

 

Een prefab chalet kopen is bijvoorbeeld een goede optie wanneer u op zoek bent naar een leuk plekje voor uzelf of u en uw gezien en geen zin hebt om te moeten wachten op langdurige bouwprocessen. Onze prefab chalets bieden snelheid, comfort, kwaliteit en luxe. Ontdek het gemak van een prefab chalet kopen en maak vandaag nog de eerste stap in het realiseren van jouw droomverblijf.

Chalet op maat

Als je 100 mensen vraagt om hun droomchalet te tekenen, is de kans groot dat je 100 verschillende tekeningen zult krijgen. Hoewel sommige chalets wel op elkaar zullen lijken, gaat het voor velen om de kleine onderscheidende verschillen die het ontwerp van de chalet voor hun speciaal maakt.

Dit is precies de reden dat wij bij All-Units naast prefab chalets, ook chalets op maat leveren. Wil je dus specifieke details wilt toevoegen of bepaalde extra voorzieningen? Geen probleem. Onze experts regelen het. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van een chalet op maat te ontdekken. 

Chalet bouw Nederland15

Prefab chalet prijzen

De prijzen van prefab chalets bij All-Units zijn afhankelijk van wat uw wensen zijn. Op de markt kost een chalet gemiddeld tussen de 50.000 en 150.000 euro, afhankelijk van de grootte en de opties. Wil je een chalet op maat met extra voorzieningen? Dan kunnen de kosten uiteraard hoger uitvallen.

Voor de meest actuele prijzen die aansluiten op jouw specifieke wensen, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen of direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij staan klaar om jouw droomchalet werkelijkheid te maken. 


PHOTO 2023 03 22 19 41 48 2

Uniek aan onze chalets

4P4A2889

“Your Home Should Tell The Story Of Who You Are And Be A Collection Of What You Love”

Informatie aanvragen

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?