All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Gastverblijf unit

Kantoor aan huis

Wij leveren luxe en moderne verplaatsbare kantoren aan huis

Vanaf € 14950.-

All
units

Ziet u uzelf al zitten?

Heeft u al uren op Funda gezocht naar een passende kantoorruimte? Of bent u op zoek naar een snelle, flexibele en praktische mobiele ruimteoplossing? Wij hebben een ruim assortiment aan kantoorruimtes aan huis tegen scherpe prijzen. 

Of u nou op zoek bent naar een kleine kantoorruimte om uw zaak in op te starten of een ruime luxe kantoorruimte. Bij ons kunt u zelf uw ruimte samenstellen en heeft u de prijs dus zelf in de hand.

Ook hebben wij veel kantoorruimtes te huur. Ideaal als tijdelijke of noodruimte voor uw onderneming.

61003c4c 52ae 4616 89d1 30bf90facc14
Keuken

Een echte eye-catcher

Een All Units kantoorruimte is dé oplossing om op een goedkope manier ruimtegebrek in uw onderneming op te vangen. Onze moderne en stijlvolle bedrijfsruimtes zijn niet alleen mooi voor het oog, maar ook nog eens erg praktisch ingericht en flexibel inzetbaar.

De units zijn geschikt om op uw bedrijfsterrein, eigen terrein of achtertuin te plaatsen. Zodat u ook aan huis een representatieve ruimte heeft voor uw onderneming, waar u privé en werk makkelijker gescheiden houdt en een professionele indruk maakt.

In no-time een mooi kantoor aan huis voor jouw onderneming?​

Of je nou een vestigingsplaats, kantoor, winkel, commerciële ruimte of service ruimte nodig hebt. All Units bouwt en levert binnen enkele weken de ruimte van uw dromen. Wij hebben een breed assortiment aan bedrijfsunits en denken graag met u mee om tot een representatief ontwerp te komen. 

Zoekt u een bedrijfsruimte of kantoorruimte die uw onderneming een boost kan geven? All Units heeft gegarandeerd een oplossing die bij uw bedrijfssituatie past! En groeit uw bedrijf uit de unit? Dan groeien onze ruimtes zonder problemen met u mee door ons modulaire concept. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen om uw onderneming te laten groeien!

560 x 320 nr. 1 scaled
6x3 all units 3 scaled
Kantoorruimte aan huis

Uniek aan onze kantoor aan huis units

4P4A2889

Van idee naar operationeel

Binnen enkele weken

Informatie aanvragen

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?