All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Gastverblijf unit

Kantoor aan huis

Wij leveren luxe en moderne verplaatsbare kantoren aan huis

Vanaf € 14950.-

All
units

Kantoor aan huis,
ziet u uzelf al zitten?

Droomt u van een rustige, georganiseerde kantoorruimte aan huis? Ben je klaar met uren zoeken op Funda of andere websites naar een geschikte ruimte?

Een kantoor aan huis biedt u de mogelijkheid om efficiënt te werken zonder de stress van woon-werkverkeer. Het creëren van zo’n werkruimte kan eenvoudiger zijn dan u denkt. Op All-Units.nl hebben we diverse oplossingen voor kantoren aan huis. Van tuinhuis kantoren tot prefab units, we hebben altijd een oplossing die past bij uw behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een kleine kantoorruimte om uw zaak in op te starten of een ruime luxe kantoorruimte. Bij ons kunt u zelf uw ruimte samenstellen en heeft u de prijs dus zelf in de hand.

Ook hebben wij veel kantoorruimtes te huur. Ideaal als tijdelijke of noodruimte voor uw onderneming

Een kantoor aan huis bouwen is natuurlijk geen keuze die je zomaar maakt, laat je adviseren door onze specialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en prijzen.

61003c4c 52ae 4616 89d1 30bf90facc14
Keuken

Tuinhuis kantoor,
een echte eye-catcher

Een tuinhuis kantoor is de perfecte optie als u op zoek bent naar een afgezonderde werkruimte aan huis. Deze werkruimte kunt u samen met ons ontwerpen en door ons laten plaatsen waardoor u uw eigen luxe werkplek creëert in de tuin of op een ander terrein naar keuze.  

Met een tuinhuis kantoor kunt u zich volledig concentreren op uw werk zonder afleidingen binnenshuis. En het mooiste is dat je na werk in een paar stappen weer veilig thuis bent om lekker te relaxen. 

Prefab kantoor aan huis

Een prefab kantoor aan huis is een snelle en goedkope manier om uw droom van een thuiskantoor waar te maken. Deze kant-en-klare oplossingen kunnen snel worden geïnstalleerd en zijn volledig aanpasbaar. 

Onze moderne en stijlvolle prefab bedrijfsruimtes zijn niet alleen mooi voor het oog, maar ook nog eens erg praktisch ingericht en flexibel inzetbaar.

De units zijn geschikt om op uw bedrijfsterrein, eigen terrein of achtertuin te plaatsen. Zodat u ook aan huis een representatieve ruimte heeft voor uw onderneming, waar u privé en werk makkelijker gescheiden houdt en een professionele indruk maakt.

Kantoor aan huis

Voordelen van een kantoor aan huis

Vastigheid: Als zzp’er ben je vaak onderweg en heb je niet altijd toegang tot een vaste werkplek. Met een kantoor aan huis heb je altijd een vertrouwde en rustige ruimte om belangrijk werk te verrichten, zonder gedoe.

Geen reistijd: Met een kantoor aan huis bespaart u kostbare tijd die anders zou worden verspild aan woon-werkverkeer.

Flexibiliteit: U heeft de vrijheid om uw eigen werktijden in te delen en kunt gemakkelijk werk en privé in balans brengen.

Kostenbesparing: Een kantoor aan huis kan uw financiën ontlasten doordat u bespaart op reiskosten en externe huurkosten.

Persoonlijke ruimte: Een eigen werkruimte bevordert concentratie en productiviteit, omdat u zich kunt afsluiten van afleidingen.

Milieuvriendelijk: Een thuiskantoor kan de CO2-uitstoot verminderen door de reductie van woon-werkverkeer.

 
560 x 320 nr. 1 scaled
72aeaa53 7963 40c2 9a07 dee38b3f9c3f 1
6x3 all units 3 scaled

Duurzaam kantoor in tuin bouwen

Vestigingsplaats, kantoor, winkel, commerciële ruimte of service ruimte nodig? Dan is een kantoor aan huis bouwen een goede optie voor jou. All Units bouwt en levert binnen enkele weken de jouw luxe kantoor, prefab of op maat. Wij hebben een breed assortiment aan bedrijfsunits en denken graag met u mee om tot een representatief ontwerp te komen. 

Onze duurzame kantoorunits zijn energiezuinig en gebouwd van hoogwaardige duurzame materialen. Zo bespaart u geld op energie korten en onderhoud en gaan de kantoorunits lang mee. 

Uniek aan onze kantoor aan huis units

4P4A2889

Van idee naar operationeel

Binnen enkele weken

Informatie aanvragen

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?