All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

unitgebouw

Beheerders ruimte

Wij leveren luxe en moderne verplaatsbare units

Vanaf € 9950.-

  Esthetisch
  Een modern design
  Een stijlvolle afwerking

All
units

Een overzichtelijke beheerders ruimte

Heeft u een overzichtelijke, afgesloten ruimte nodig als beheerders ruimte? Wij hebben een breed assortiment aan beheerder ruimten. Zoals bijvoorbeeld beheerder ruimtes voor in fietsenstallingen, voor de strandwacht of bij de milieustraten van de DAR.

Luxe moderne noodwoning
Kantoor unit grijs

Een blikvanger

Onze beheerder ruimten zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft u bijvoorbeeld de optie om een keuken en toilet in de ruimte te nemen, om uw beheerders wat extra comfort en veiligheid te bieden. Daarnaast zijn de beheerders ruimtes goed geïsoleerd en beschikken over climate control. Hierdoor blijven uw mensen warm, droog en comfortabel tijdens werktijd. Ook beschikken onze beheerders ruimten standaard over grote raampartijen, waardoor uw beheerders goed overzicht kunnen houden op de omgeving.

van idee naar beheerbaar

Binnen enkele weken

De beheerder ruimte is flexibel in te delen en dus ook flexibel inzetbaar, door ons modulaire systeem kunt u uw beheerder unit gemakkelijk verplaatsen en naar hartenlust uitbreiden. Door de moderne en luxe uitstraling is een beheerder ruimte ook erg geschikt als receptie, stemlokaal, informatiecentrum, kiosk of bijvoorbeeld een sluiswachter unit. Of wilt u graag uw conciërge een eigen ruimte geven?
Al onze units en beheerder ruimtes worden in slechts enkele maanden gebouwd en geleverd op locatie. Wij denken graag met u mee over een passend ontwerp voor uw bedrijfssituatie, wensen en eisen. U kunt dus zelf alle functionaliteiten van uw beheerder ruimte kiezen!

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?