All Units

076 205 51 99

Bijna altijd bereikbaar!

WhatsApp

Bijna altijd bereikbaar!

Onze organisatie

Bezichtiging op afspraak

Luxe All Units 1 TOP

Tiny House

Zoek je een luxe en modern tiny house? All Units levert Tiny houses zowel op maat als standaard modellen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

All
units

Tiny house kopen
voor optimaal woongenot

Overweegt u een luxe en moderne Tiny House te kopen? Bij All-Units hebben we een zowel op maat gemaakte als prefab Tiny Houses te koop. Zo voldoen onze Tiny Houses altijd aan uw wensen en behoeftes en kunt u binnen no-time intrekken in uw nieuwe duurzame woning. Een Tiny House kopen in Nederland was nog nooit zo makkelijk!

Chalet bouw Nederland16
Tiny House te koop
Mantelzorgunit2
Schermafbeelding 2022 04 21 om 20.41.55
Unit op landschap

Tiny House op maat, Uw (Tiny) droomhuis

Als u op zoek bent naar een luxe Tiny House dat precies aan uw wensen voldoet, dan is een op maat gemaakte Tiny House écht iets voor u. Bij een Tiny House op maat kunt u zowel de binnen- als buitenkant geheel zelf ontwerpen.

All-Units regelt de rest. Wij zullen aan de slag gaan om uw luxe woonunit te bouwen. Zo werken wij samen met u om uw droomhuis te creëren, afgestemd op uw behoeften en stijlvoorkeuren. Een Tiny House op maat kan variëren van modern design, tot landelijk Hollands huisje of een duurzaam ontwerp dat perfect opgaat in haar omgevin

Prefab tiny house

Prefab Tiny Houses zijn een populaire keuze voor mensen die snel en voordelig een luxe en moderne Tiny House te bemachtigen. Bij All-Units.nl bieden we hoogwaardige prefab Tiny Houses die gemakkelijk aangepast kunnen worden aan uw smaak en style.

Deze kant-en-klare Tiny Houses zijn naar stijlvol ook erg duurzaam. Neem bijvoorbeeld de Tiny House Cabana: natuurlijk van buiten, knus vanbinnen. Tiny House Cabana is een van onze meest duurzame kant-en-klare Tiny Houses.

De Cabana laat je onderdeel voelen van je omgeving. De duurzame materialen van Vinyplus gerecyclede kunststof zorgen voor een rustige en natuurlijke uitstraling. De kunststof kozijnen met houtnerf maken jouw nieuwe woonunit helemaal af. Geheel onderhoudsvrij. Ook profiteren van de voordelen van een prefab Tiny House? Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw kant-en-klare woonunit

Tiny House intrieur All-Units

Duurzaam Tiny House

Tiny Houses staan niet alleen bekend om hun gezelligheid en knusheid, maar ook on hun duurzaamheid. Maar waarom is een tiny house duurzaam? Dat komt doordat Tiny Houses goed geïsoleerd zijn en een over het algemeen ook een stuk kleiner dan een ‘normale woning’. Hierdoor is er minder energie nodig is voor verwarming, verkoeling en verlichting van de woning.

Bovendien zijn er voor de bouw van een Tiny House minder materialen nodig en zijn luxe Tiny Houses vaak ook zelfvoorzienend doordat deze zijn uitgerust met bijvoorbeeld zonnepanelen of regenwateropvangsystemen.

Duurzaamheid staat centraal bij Tiny Houses. Bij All-Units.nl begrijpen we het belang van een milieuvriendelijke levensstijl. Onze luxe en moderne Tiny Houses zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, met energiezuinige opties en hoogwaardige materialen. Leer meer over de duurzame kenmerken van onze Tiny Houses en hoe u kunt bijdragen aan een groenere toekomst.

Waarom kiezen voor een Tiny House kopen

Waarom zou kiezen voor een Tiny House? Dit is afhankelijk van wat uw wensen zijn. Er zijn talloze redenen om een Tiny House te kopen. Zo zijn Tiny Houses zijn milieuvriendelijk, duurzaam en laag in onderhoud, ook bieden ze ook (meer) financiële vrijheid. 

Een Tiny House laten bouwen voor verhuur is ook erg populair geworden. Met de groei van Airbnb gaan steeds meer mensen een Tiny House verhuren. Hiermee voorzie je zowel binnen als buitenlandse toeristen namelijk van een erg leuk uitje in een fijn vakantiehuis terwijl je zelf wat extra verdiend.

Wat kost een Tiny House

De kosten van een Tiny House zijn afhankelijk van uw wensen. Bij All-Units.nl bieden we zowel prefab Tiny Houses als op maat gemaakte Tiny Houses. De kosten van een prefab Tiny House zullen hier wat lager liggen dan die van een Tiny House op maat. Neem voor een realistische prijsschatting contact met ons op voor en ontvang offerte op maat.

Uniek aan onze Tiny Houses

4P4A2889

Informatie aanvragen

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?